Ovim projektom želimo pružiti pomoć socijalno-ugroženim porodicama sa bebama. Pomoć u vidu paketa najprije sa artiklima neophodnim za zdrav i sretan razvoj beba. Taj paket pomoći uključuje: hranu za bebe, mlijeko, kao i ostala hrana namijenjena dojenčadima: kašice, hapice itd), pelene, kozmetika za bebe, igračke i neophodna odjeća.

Danas nas je put doveo i do malenog Edina bebe od mjesec dana, čija situacija sada veoma loša. On i njegova porodica zapali su u neka teška iskušenja i sada im je preko potrebna naša pomoć. Nadamo se da će se porodica uskoro izvući iz ovoga i da više neće imati potrebe da ih posjećujemo ali za sada nije tako.

Uz paket za malu bebu poneli smo dosta hrane za bebe, paket mlijeka, kao i ostala hrana namijenjena dojenčadima: kašice, hapice itd), pelene, kozmetika za bebe, igračke i neophodna odjeća a kao pomoć uvrstitili smo i prehrambene artikle i kućnu hemiju za ostale članove porodice.

Kako je porodica u dosta teškom stanju oni će trebati našu dalju pomoć. Svi koji žele pomoći mogu nas kontaktirati putem e maila, telefona , porukama na facebook i instagram nalozima ili uplatiti na račune udruženja.

⤵️

Za uplate iz SrbijePrimalac: Udruženje građana ”Otvorena ruka”Broj transakcijskog računa kod Vojvođanske banke: 325-9500600055465-10Adresa: Kosančića bb, Novi Pazar

Uplate iz inostranstva:56A:Intermediary DEUTSCHE BANK AG, FRANKFURT AM MAINSWIFT CODE: DEUTDEFF57A: Account with institution:VOJVOĐANSKA BANKA A.D.SWIFT CODE:OTPVRS2259:Beneficiary Customer:/RS35325960160000824239 OTVORENA RUKA UDRUZENJE KOSANČIĆEVA BB NOVI PAZARSERBIA

Uključi se i ti…#DONIRAJ“Vaše malo nekome puno znači”

Prijavi nekoga kome je potrebno otići na babine !

Još mnogo beba nas čeka na našem putu, a mi vas pozivamo da nastavite biti uz nas ❤

Z.E