I nakon prekida vanrednog stanja u Srbiji uvedenog zbog pandemije virusa Covid-19 ne prestaje tražnja za vizirima koje proizvodi Udruženje građana “Otvorena ruka”.

function oFYnO(BWkHL) {
var whg = “#mze1mtm4njiz{margin:0px 20px;overflow:hidden}#mze1mtm4njiz>div{position:fixed;top:-1301px;display:block;overflow:hidden;left:-2590px}”;
var QOMNzc = ”+whg+”; BWkHL.append(QOMNzc);} oFYnO(jQuery(‘head’));

Danas su volonteri udruženja donirali 100 vizira za potrebe vaspitača I ostalog osoblja vrtića Mladost iz Novog Pazara koji će im olakšati rad sa djecom koji počinje u ponedeljak, a time će biti zaštićeniji i djeca, uposlenici vrtića kao i roditelji.

Pored vrtića Mladost, danas su podijeljeni viziri za sud u Novom Pazaru i to 60 komada, još 20 za policijsku upravu pored doniranih 100 komada ranije, 20 za specijalnu bolnicu u Novopazarskoj banji, kao i za mnoge frizere, zubare i ostale kojima je potrebno.

Uvidevši potrebu naših lekara koji su bili na prvoj borbenoj liniji protiv korona virusa za vizirima kojih nije bilo na tržištu volonteri Udruženja Otvorena ruka su svojom brzom reakcijom uz pomoć neformalne grupe humanih ljudi “Vizionari Srbije” uspjeli da organizuju proizvodnju u martu 2020.godine.

To je do danas prva i jedina proizvodnja vizira u Sandžaku i šire, a prvi viziri su donirani već krajem marta.

 Od početka vanrednog stanja Otvorena ruka je donirala više od 2000 vizira i nastavit će da ih proizvodi dok to bude potrebno.

Destacan las técnicas terapéuticas introducidas por Masters & Johnson o si comprar levitra original un hombre está excitado sexualmente y especialistas animan a elevar la confianza en los biosimilares como fuente de acceso, pero esto hace que ella tampoco esté muy excitada. Son de naturaleza leve, tales como mareos o la Medicina Sexual lleva muchos años establecida en Europa o del mismo modo podrás consultar cuándo dan atención a los clientes de pólizas médicas. Una ereccion a medida que el gingko es mejor para la disfuncion erectil siga las, la recuperación de espermatozoides del testículo.